dijous, 6 de febrer del 2014

TÈCNIQUES D'ESTUDI

Avui dia 6 de febrer, ha vingut un senyor que es diu Nacho a la classe de 6è A. Ens ha repartit uns dossiers de “Tècniques de estudi” com l’any passat. També ens ha explicat una mica de com anava això de les tècniques d’estudi i  ens ha donat consells per concentrar-nos a l’hora d’estudiar, subratllar, fer els deures…

Diu que si de grans volem tenir una bona carrera hem d’estudiar, esforçar-nos i no tirar la tovallola.

Per estudiar bé hi ha coses bàsiques com no posar música, no tenir ordinadors, mòbils o coses que ens puguin distreure. També necessitem que no ens preocupi res, perquè si es així cal que els ho diguem als pares el  que ens preocupa.

Això ha estat un petit resum del que ens ha dit el Nacho, però diu que vindrà dos dies més per poder ensenyar-nos a estudiar de forma adequada.

IMPORTANT: ESTUDIAR NO ÉS MEMORITZAR, SINÓ ENTENDRE.

EVA I FRANCESC 6è A    


Avui, dia 06/02/2014, els alumnes de 6è-A i 6è-B hem fet la primera part d’un taller de tres sessions que li han posat de nom “Tècniques d’estudi”. Com l’any passat ha vingut el Nacho al nostre col·legi. Quan hem començat,  el Nacho, ens ha repartit un dossier, i ens ha explicat el que eren aquestes anomenades tècniques d’estudi.

La idea principal que ens ha donat sobre l’estudi és que no pot ser sempre divertit i pot costar una mica al principi. Per això ha engegat la pantalla digital i han sortit unes explicacions que eren les mateixes que teníem en el nostre dossier. Llavors ens ha explicat com es podia estudia, en quines condicions... i diferents coses més molt interessants també sobre l’estudi.

Finalment ens hem dit adéu i fins a la propera sessió tan interessant, espero, com la primera.

ROGER SAUMELL 6èA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris sortiran després de comprovar que són adequats. Poden tardar unes hores en publicar-se.