dilluns, 17 de febrer del 2014

TÈCNIQUES D’ESTUDI - 2

TÈCNIQUES D’ESTUDI  2.1 

El dijous passat va venir un altre cop el Nacho a parlar-nos de les tècniques d’estudi. Aquest cop ens va parlar sobre com utilitzar l’agenda i com organitzar el nostre horari per tenir temps de fer els deures, les extrascolars i oci. Ens ho va explicar molt bé i ho vam entendre perfectament.


La majoria ja hem fet el nostre horari personalitzat. I ens funciona molt bé !!!!!!!!


Ana C i Anna S 6è B


TÈCNIQUES D’ESTUDI  2.2 

Avui, us explicarem la segona sessió de tècniques d’estudi.

El tema de la sessió era organització i planificació. Aquest tema és molt important perquè les tècniques funcionin millor i no anem molt atabalats.
Les eines principals són les següents: l’agenda: per apuntar tot allò que hem de recordar. L’horari: ja que ens permet planificar-nos molt millor. També l’Ignasi (el noi  que ens explica les tècniques d’estudi) ens va dir que l’horari estaria bé saber-se’l de memòria i tenir-lo en un lloc ben visible.

HORARI
Hem de tenir varis horaris durant l’any, per exemple un de vacances i l’altre escolar. És millor fer-ho per escrit i de forma neta i maca.

A l’horari hem de tenir en compte les següents coses: les assignatures difícils, els dies que tenim extraescolars i les assignatures semblants. També hem de tenir descans per recuperar l’energia, normalment si estem 45 minuts estudiant/treballant és correcte fer 15 minuts de descans.


AGENDA
La funció de l’agenda és recordar tot allò que sigui important, també és una eina de comunicació entre l’escola i la família.
Ajudar a planificar i organitzar la feina a fer.
Controlar i distribuir millor el temps.
Ajudarà mantenir una constància en la nostra feina, és a dir, portar un ritme de treball adequat.

Com utilitzar-la? Si la mestra ens deixa, tenir-la sempre oberta a la taula per no perdre temps i tenir molt clar el que apuntem. Els que els hi costa apuntar a l’agenda es poden fer una mini-plantilla i així serà més fàcil i ràpid.

És molt divertit i aprens moltes coses sobre l’estudi.

MAR I RITA 6è B

TÈCNIQUES D’ESTUDI  2.3


El dijous passat dia 13/2/2014 va venir un noi, que es diu Nacho, a la classe de 6è B. Ens va ensenyar com organitzar la nostra agenda i el nostre horari.
També ens ha dit que quan estudiem necessitem temps per descansar,però depèn dels minuts que estudiem.
El temps que dediquem a l’extraescolar ens pot anar bé o malament, sapiguem que hem d’estudiar una estona.
Per estudiar necessitem tranquil·litat i un horari ben fet.
L’agenda serveix per apuntar:deures,exàmens,telèfons del amics i tot el que necessitem...la podem tenir maca i decorada, però recordant el seu ús principal.


Marta i Paula 6è B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris sortiran després de comprovar que són adequats. Poden tardar unes hores en publicar-se.